De camper, de ideale travel buddy

 • De camper, de ideale travel buddy

  De motorhome, de ideale travel buddy! “Nu ga ik eindelijk onthaasten of ik wil wat meer van de wereld zien.” Klinkt het je bekend in de oren? Reizen met de motorhome maakt het een stuk makkelijker om tijd te maken voor wat echt belangrijk is. Het is bovendien ook één van de veiligste en meest flexibele manieren van reizen. Je kan de wereld à la carte ontdekken met je eigen safe house op wielen. #reismetuwkot

  Vrij en veilig!

  De flexibiliteit die reizen met de motorhome met zich mee brengt is ongezien. Je kan vertrekken naar waar je wil, wanneer je wil met je eigen safe house op wielen. Je hoeft geen rekening te houden met annuleringen, administratieve rompslomp, check-ups, fouillerende security of grote groepen mensen die je niet kan ontwijken. Je bent helemaal vrij om zelf te beslissen over jouw à la carte vakantie. Je hebt de hygiëne en de sociale afstand helemaal onder controle terwijl je in een aangename sfeer/streek kan verblijven in je eigen cocon.

  De wereld ontdekken

  Zet je dromen om in daden en ga op ontdekking. Reizen met de mobilhome verruimt je horizon en verrast je opnieuw elke dag. Verken onbekende landen met hun prachtige natuur, ontdek historische gebouwen, maak sportieve uitstappen, snuif de cultuur op of geniet van een heerlijke dagje strand liggen. Dichtbij of ver weg. Elke dag is een nieuw avontuur waar feeërieke taferelen je kunnen verrassen. Kabbelende watervallen, weidse vlakten, wilde dieren, … Idyllische plekjes vind je overal. Luxueus overnachten of in het midden van de natuur. De wereld is jouw oester met je eigen ‘kot’ op wielen.

   

  Meer qualitytime met familie en vrienden

  Wil je graag écht tijd spenderen met je geliefden? Neem je gezin mee op weekends, midweeks of lange vakanties. Citytrippen, avontuurlijke of sportieve uitstapjes, relaxen, sightseeing, pretpaken … Jullie beslissen samen over het programma. Er is voor ieders wat wils. ‘s Avonds kan je genieten van de ondergaande zon tijdens een heerlijke maaltijd. Gezellig aan het kampvuur zitten of gezelschapsspelletjes spelen. Op het einde van de rit zijn het deze momenten die je koestert.

  Betere work-life balance

  Werk aan een gelukkigere jij. Stopt het werk in het weekend nooit helemaal voor jou? Trek er op uit met de mobilhome en laat je laptop thuis. Probeer elk weekend een mini-uitstapje te maken zodat je maandag met opgeladen batterijen en gezonde geest kan starten. Rebooten is de boodschap! Wil je beter je tijd indelen? Je kan een camper ook gebruiken als mobiel kantoor. Vermijd op deze manier files en gebruik je tijd efficiënter. Meer ontstressen en meer genieten. Na een goede nachtrust heb je de hele dag tijd om te doen wat je gelukkig maakt zoals een mooie trektocht in de natuur of lekker de stad in trekken. Neem je fietsen, wandelschoenen of kajak mee en beleef je hobby naar hartenlust. Met de motorhome maak je simpelweg tijd voor jezelf.

  Leer elke dag iets nieuw bij

  Ontdek nieuwe culturen, ontmoet nieuwe mensen, leer andere talen, proef de lokale gastronomie of lees gewoon gezellig een interessant boek tijdens het relaxen. Vergeet niet om zelf de handen uit de mouwen te steken en je zelf eens met verse producten aan een nieuw recept te wagen. Op vakantie kan je niet anders dan de geschiedenis, de mensen en de gewoontes van een land in je opnemen. Je wordt er door omringd, het maakt je rijker. Elke dag kom je iets nieuw tegen, iets onbekend. Ga op avontuur en laat je gsm veilig weggeborgen achter in de camper. Je hoeft er geen filmpjes meer over te bekijken, je beleeft het zelf. Ervaar het leven pur sang.

  Maak die droomreis

  Streep eindelijk die ene naam van jouw bucketlist. De mooiste reisbestemming waarvan de naam alleen al je hart doet zinderen. Vertrek met een uitgekiend reisplan of laat je verrassen. Reis op een persoonlijke manier met alles wat je nodig hebt in de koffer. Take the wheel! You’re driving.

  Drink geen slechte wijn meer

  Trek naar Italië, Frankrijk, Duistsland of … en proef de beste wijnen in hun land van herkomst. Je hoeft je geen zorgen te maken over wie BOB is. Je kan gewoon lekker dichtbij parkeren en meteen onder de wol kruipen.

  Iets voor jou?

  Interesse in deze fantastische manier van onthaasten? Schrijf je in voor onze newsletter en ontdek alles over het reilen en zeilen in de mobilhome wereld. Profiteer van gratis reistips, uitgestippelde routes, advies en natuurlijk ook een flinke portie inspiratie.

   

   

Gerelateerde artikels