Waarom Dicar?

Waarom Dicar voor de mobilhome van je dromen?

Dicar groeide de afgelopen decennia uit tot dé absolute specialist in motorhomes. Op elk moment hebben wij meer dan 600 mobilhomes in voorraad, afkomstig van één van onze streng geselecteerde kwaliteitsmerken. We geven je de vijf belangrijkste redenen waarom je voor jouw toekomstige camper best langskomt bij Dicar.

1. De ruimste keuze nieuwe mobilhomes uit voorraad

Bij Dicar kies je jouw motorhome niet uit een catalogus. Op elk moment kan je in onze showrooms in Geel en Wetteren meer dan 600 mobilhomes bewonderen van 13 verschillende merken. Je vindt al deze types en merken onder één dak.

2. De scherpste prijzen voor een volledig uitgeruste mobilhome

Dankzij onze grote verkoopvolumes bedingen wij in het voordeel van onze klanten de beste voorwaarden bij de verschillende mobilhomemerken. Zo verkoopt de volledige Dicargroup jaarlijks meer dan 3000 mobilhomes. De Dicargroup omvat de krachtenbundeling van Dicar in Geel en Wetteren, Hainaut-Caravaning in Gosselies en Awans en AJD in Neupré Op Europees vlak zijn wij de grootste dealer van motorhomes. Als koper profiteer je zo van de scherpste prijzen. Bovendien krijg je extra waar voor je investering. Zo voorzien wij onze campers voor een uiterst scherpe prijs al van een uitgebreide standaarduitrusting en tal van accessoires.

3. Persoonlijk advies door ervaren experts

In elk van onze showrooms word je ontvangen door ervaren deskundigen. Wij bouwden de afgelopen decennia een enorme expertise op in mobilhomes. Ons team van adviseurs leidt je persoonlijk rond en toont je de eindeloze mogelijkheden. Tijdens een eerste gesprek stemmen we onze ervaring en jouw persoonlijke voorkeuren op elkaar af. Op die manier selecteer je met kennis van zaken de motorhome die perfect aan jouw verwachtingen voldoet.

4. Een eigen technisch atelier voor onderhoud en herstellingen

Wij beschikken over een eigen werkatelier van meer dan 5.400 m² waar je terecht kan voor het onderhoud en eventuele herstellingen aan je mobilhome. Iedere herstelling van het woongedeelte gebeurt door één van onze vijvenveertig ervaren servicemedewerkers. Wij beschikken over een ruime stock van reserveonderdelen voor een snelle service.

5. De verkoop en installatie van alle mogelijke accessoires

Wij verkopen je niet alleen de mobilhome die bij jou past, ook voor alle nodige accessoires en toebehoren ben je bij ons welkom. De installaties voeren we uit in ons werkatelier. Ook het op het maat ombouwen van het woongedeelte voeren we uit in eigen beheer zodat jouw camper perfect aan al jouw wensen en behoeften voldoet.