Een nieuw design tijdperk

 • Een nieuw design tijdperk

  Al meer dan 85 jaar bouwt Dethleffs vrijetijdsvoertuigen. Op het gebied van constructie en technische finesses, hoeft niemand de ingenieurs van Dethleffs iets te vertellen. Niet voor niets waren zij één van de eerste producenten, die de kwaliteit van de opbouw afdekte met een 6-jarige dichtheidsgarantie.

  Dethleffs ontwikkelde zich de afgelopen tachtig jaar tot de absolute specialist in motorhomes. Het merk staat synoniem voor een hoger comfortniveau, extra veiligheid en een langere levensduur. Deze motorhomes zijn volledig ‘Made in Germany’.

  Het gamma telt wel 34 modellen. Allemaal stuk voor stuk afgewerkt met uiterst kwalitatieve materialen. Sinds dit jaar is er een nieuwe telg in de familie gekomen. Na 18 maanden ontwikkeling heeft Dethleffs ervoor gezorgd dat alle laatste trends terugkomen in de nieuwe serie Pulse. Een volledig nieuw ontworpen interieur dat volledig in teken van ontspanning staat in combinatie met een gloednieuw uiterlijk. Natuurtinten, een harmonisch uitgekiend lichtplan, grote ramen en een aerodynamische vorm zorgen voor een mooie balans waarin je helemaal tot rust kan komen.

  Dethleffs heeft vooral nagedacht over het inventieve lichtplan van de Pulse. Samen met Gabriele Allendorf van Light Identity zijn ze op zoek gegaan naar de ultieme mix van dag- en kunstlicht. Uiteindelijk hebben ze vier individuele lichtniveaus gecreëerd.

  1. Plafondverlichting
  Tilt het plafond gevoelsmatig naar boven – net als de sfeer.
  2. Het functionele licht
  Authentiek en strak: de spotlights in de keuken, de zitgroep en in de slaapkamer.
  3. Wandverlichting
  Geeft een gevoel van ruimte en geborgenheid aan het interieur.
  4. Vloerverlichting
  Warm, ontspannen, gezellig en gelijktijdig zeer functioneel.

  Beschikbaar als integraal of half-integraal met eventueel het optionele Gran Turismo pakket waardoor je over tal van extra’s beschikt.

  Te ondedekken in onze showroom:

  Half-integraal:Dethleffs Pulse T 7051 EB 150pk automaat
  Integraal:Dethleffs Pulse I 7051 DBM 150pk automaat

Gerelateerde artikels