Mercedes-Benz Marco Polo

Mercedes-Benz Marco Polo

Wat is de ‘Marco Polo’ Mercedes-Benz?
De ‘Marco Polo’ is de perfecte combinatie tussen een wagen voor dagelijks gebruik en een campervan om erop uit te trekken. De naam verwijst toepasselijk naar de Venetiaanse ontdekkingsreiziger Marco Polo.

De Marco Polo is een veelzijdige kampeerwagen van hoge ‘Mercedes-Benz’ kwaliteit. Het is de ideale wagen op er spontaan en in alle comfort mee op uit te trekken.

In het dagelijks gebruik geniet je van de uitzonderlijke Mercedes rijervaring. Met het klapdak gesloten blijft het voortuig onder de 2m.

In je vrije tijd biedt deze buscamper eindeloze mogelijkheden: het interieur biedt de van een doordachte opbouw met een keuken van topniveau en kasten, een uitzetdak met dakbed en een 2-persoons zitbank waarop comfortabel geslapen kan worden, zodat er ruim voldoende plaats is voor 4 personen. Hoogwaardig uitgerust en met zijn intuïtief infotainment-concept fascineert hij in het dagelijks leven net als op reis.
Ontdek het uitgebreide gamma tweedehands Marco Polo campervans van Dicar
Onze Dicar campervansstore is gespecialiseerd in campervans. Ben je geïnteresseerd in de Mercedes Marco Polo, dan raden we je ook aan ons gamma van Hanroad te bekijken.
In onze campervanstore vind je nieuwe en tweedehands buscampers.
Onze Dicar campervansstore is alle dagen open. De openingsuren vind je hier.

Mercedes-Benz Marco Polo

Onze mobilhomes op voorraad van Mercedes-Benz Marco Polo

  • Sorteer op