Kabe

Kabe

DE GROOTSTE IN SCANDINAVIE
Het streven van Kabe is om steeds een stap voor te zijn en te verrassen met techniek en comfort die boven de standaard uitstijgen. Met opties die het reizen tot een hoger niveau tillen en jouw levenskwaliteit verhogen, waar je ook bent.

Soms op een avontuurlijke en inspannende manier, soms in alle rust. Net als thuis maar op een nieuwe plaats. Comfort en veiligheid staan altijd centraal, aangevuld met intelligente oplossingen voor meer beleving en een probleemloos verblijf op wielen, in elk seizoen. De motorhomes van Kabe behoren tot de best uitgeruste op de markt, in elk prijssegment. Welkom bij het ontdekken van uw favoriet!
MADE IN SWEDEN – Zweedse innovatie
Als je met een motorhome reist moet het leven niet te ingewikkeld zijn. Daarom heeft Kabe er alles – en nog wat meer – aan gedaan om hun motorhomes te voorzien van zoveel mogelijk slimme oplossingen, opties en gebruiksgemakken als mogelijk. Elk detail is doordacht om jou zo aangenaam mogelijk te laten reizen.

Een groot deel van de kwaliteit van een KABE schuilt achter zijn stijlvolle, elegante buitenkant. Je vindt hem in unieke modellen met geavanceerde technische oplossingen.
Sinds 2021 zijn de douchecabines al vervangen door een nieuwe, ruimere cabine en werd de eethoek royaler door de zitplaatsen in de leefruimte een afgeronde vorm te geven. Als je niet bezig bent in de keuken is het fijn om de verlichting daar te kunnen dimmen. Deze sfeerverlichting is natuurlijk regelbaar vanaf het Smart D-paneel. Allemaal dingen die je misschien niet direct opvallen als je een KABE vergelijkt met andere merken, maar ze zijn er en vergemakkelijken alle dagen het leven in jouw motorhome.

Kabe heeft de ambitie om het leven in jouw motorhome zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het gaat immers om een mobiele woning die zich veilig, zeker en milieuvriendelijk over de wegen moet kunnen verplaatsen. Al deze ”extra’s” zijn voor Kabe de standaard!

Kabe

Onze mobilhomes op voorraad van Kabe

  • Sorteer op