Elios

Elios

Elios, meester van het ruimtegevoel
Een vrijetijdswagen die de compactheid en wendbaarheid van een bestelwagen combineert met het comfort dat gewoonlijk is voorbehouden aan grote campers. 

Als echte interieurontwerper heeft Elios voor jou een 2022-reeks bedacht die de beschikbare ruimte perfect benut, met functionelere indelingen, completere uitrusting dan ooit en een nog steeds formidabele prijs-kwaliteitverhouding.

De Elios campervans verrassen door het bewoonbare volume van de woonruimte. De duplexcabine biedt je een ongeëvenaarde hoogte wat het comfort en plezier aan boord natuurlijk verhoogt. De Sky-line en Sky-Lift serie beschikken over een sunroof voor meer natuurlijk licht binnen. Aan de kant van de leefruimte zorgt het panoramische dak met uitzicht op de dinette voor een ruimtelijk en licht gevoel. Om nog maar te zwijgen van de nieuwe Sky-Lift-serie met het nieuwe slaapgedeelte door het pop-updak.

Of het nu gaat om de ergonomie van het meubilair, de functionaliteit van de indeling of de vermenigvuldiging van de opbergruimte, de ontwerpers van de 2022-collectie bieden ons een wonderbaarlijk, innovatief assortiment.

Kies het model, droom een ​​beetje en reis veel in een buitengewone sfeer! Met Elios is vrijheid aan het einde van de weg.
De pluspunten van Elios op een rijtje:

Modern automotive design
Uitgebreide standaarduitrusting
Sterke ecofiber 40 isolatie
Hoge afwerkingsgraad
Ruime keuze aan indelingen
Comfortabele badkamer met draaiwand
Standaard kadervensters
7 jaar vochtgarantie
450 service punten in Europa
Pop-up dak mogelijk voor extra slaapplaatsen
Skyroof optioneel voor extra lichtinval

Elios

Onze mobilhomes op voorraad van Elios

  • Sorteer op