Carthago

Carthago

Luxe campers van een van de modernste camperfabrieken in Europa
Over Carthago
Carthago Reisemobilbau werd in 1979 opgericht door Karl-Heinz Schuler. De door de eigenaar bestuurde firma heeft meer dan 1500 medewerkers in dienst en behoort in Europa tot de toonaangevende premiumfabrikanten in de branche. Niet voor niets luidt onze slogan: Carthago – de kampeerauto.
Kerncompetentie zijn de integrale camper van de Carthago c-compactline tot aan de liner-for-two en van 65.000 euro tot aan de camper luxeklasse.
In 2013 is de firma verhuisd naar Carthago-City, de gloednieuwe firmacentrale in het Oberschwäbische Aulendorf met één van de modernste kampeerautofabrieken in Europa
Meer dan een goed gevoel
Innovatief denken, oog voor detail, extravagante oplossingen en de voortdurende focus bij ontwikkeling op wat nuttig is in de praktijk, de perfecte combinatie van lichte hightech constructiematerialen, intelligente verwerking en pioniersgeest. Dat zijn de ingrediënten voor ons uniek totaalconcept voor campers.

Deze zijn diep verankerd in ons Carthago premium-DNA. Niet alleen een stimulans, maar tevens een verplichting: het Carthago premium-DNA is onze waardepropositie aan iedere Carthago-klant en vat samen wat kenmerkend is voor onze campers. En zij geeft tegelijkertijd weer waarin een Carthago zich onderscheidt van andere campers. Onze kerncompetentie betreft campers van de Liner-premiumklasse. Want in iedere ontwikkelingsen fabricagestap komt onze ervaring van meer dan 40 jaar tot uitdrukking. Wij vinden dat alleen het beste goed genoeg is voor uw comfort en uw veiligheid! De door ons gebruikte materialen, verbindingstechnieken en de eisen die we aan het gewicht en de stabiliteit ervan stellen, vertonen veel overeenkomsten met de vliegtuigtechniek.

Zo kunnen wij u maximale levensduur en waardevastheid, veiligheid, bescherming en comfort bieden. Zo wordt elke Carthago-camper iets bijzonders. Zo is iedere Carthago een synoniem voor exclusiviteit en kwaliteit. Of kort gezegd staat hij voor “Dé camper”.

Onze belofte aan u: elke Carthago is een luxe motorhome met goede genen

Innovatief denken, oog voor detail, extravagante oplossingen en een consequente ontwikkelingsfocus op hoge praktische voordelen, de perfecte combinatie van hightech lichtgewicht materialen, intelligent vakmanschap en pioniersgeest: Dit zijn de ingrediënten voor ons unieke totaalconcept voor voertuigen.

Ze zijn diep geworteld in ons Carthago Premium DNA. Het is zowel een stimulans als een verplichting: Het Carthago Premium-DNA is onze waardebelofte aan iedere Carthago-klant en vat samen wat elk van onze kampeerauto’s onderscheidt. En tegelijkertijd drukt het uit wat een Carthago onderscheidt van andere campers. Onze kerncompetentie zijn motorhomes van de liner premium klasse.

Want onze ervaring van meer dan 40 jaar stroomt door in elke ontwikkelings- en productiestap. Wij geloven dat alleen het beste goed genoeg is voor uw comfort en veiligheid! De materialen die wij gebruiken, de verbindingstechnieken en de eisen die aan hun gewicht en stabiliteit worden gesteld, vertonen veel analogieën met de vliegtuigtechnologie.
Zo kunnen wij u de hoogste graad van duurzaamheid en waardevastheid, veiligheid, bescherming en comfort bieden. Dit maakt elke Carthago motorhome speciaal. Zo is elke Carthago een synoniem voor exclusiviteit en kwaliteit. Of, in het kort, Carthago staat voor “Das Reisemobil”.

Kom meer te weten over de onvergelijkbare onderscheidende kenmerken van de Carthago Personality

Niet alleen de uiterlijke kenmerken van de Carthago Premium DNA zijn sensationeel, ook de innerlijke waarden zijn ongeëvenaard. In onze luxe motorhomes vormen vorm en functie altijd een perfecte symbiose. Immers, charisma komt niet alleen voort uit uiterlijke waarden. De voorbeeldige kwaliteiten van onze camperfamilie herkent u zodra u met een Carthago gaat wonen. Dat merkt u direct bij het inladen van ons ingenieuze opslagruimtesysteem. Ook de geavanceerde airconditioningtechnologie van onze luxe motorhomes is onovertroffen en zorgt ervoor dat u zich bij warm en koud weer volledig op uw gemak voelt.

Maar u zult ook de innerlijke waarden herkennen in onze stabiele en torsiestijve carrosserie. Onze campers tot 3,5 ton of onze liners tot 7,5 ton bieden even hoge rijveiligheidsnormen en beloven u jarenlang zorgeloos reizen. Kwaliteit die je kunt voelen – reis na reis, jaar na jaar.

We zetten de voordelen van de mobilhomes van Carthago helder op een rij:

De ergonomische cockpitvorming garandeert een geoptimaliseerd zichtconcept.
Een extra dodehoekspiegel.
Traditionele ambachtelijk vervaardigde meubels.
Unieke isolatie en vloerverwarmingseffect met gelijkmatige warmteverdeling en –verspreiding.
Grote bergruimte en laadreserve. De bergruimte is voorzien van een dubbele bodem.
Volledig houtvrije carrosserie waardoor verrotting uitgesloten is.

Voor meer informatie kan je ook terecht op de website van Carthago: https://www.carthago.com/nl/

Carthago

Onze mobilhomes op voorraad van Carthago

  • Sorteer op