Ons team

Het Dicar-team staat klaar voor zijn klanten!

Dicar is een familiebedrijf met aan het roer zaakvoerder Dirk Van Eyck. Dirk wordt bijgestaan door zijn echtgenote Lies en hun drie zonen die voltijds aan de slag zijn in de zaak. “Deze persoonlijke aanpak willen we graag uitstralen naar onze klant. Onze werknemers vormen het hart van ons bedrijf. Zonder hun dagelijkse inspanningen en enthousiasme hadden we nooit zo ver gestaan.”, aldus Dirk. Ondertussen is het Dicar-team uitgegroeid tot een 90-tal gemotiveerde collega’s, klaar om jou verder te helpen.

Ons motto: een goede klant is een tevreden klant

Sales team

Onze verkopers staan met veel plezier klaar met hun expertise en vrijblijvend advies. Gewapend met informatie over de nieuwste ontwikkelingen in de motorhome-wereld beantwoorden ze graag al jouw vragen. Bij de dienst aan- en verkoop tweedehands kan je rekenen op deskundige advies van echte specialisten en op een vlotte én eerlijke afhandeling.

After sales team 

Het atelier en de dienst na-verkoop stellen al hun kennis en ervaring tot jouw dienst. Jij kan bij meer dan 40 gedreven vakmensen terecht voor herstellingen van jouw motorhome, het plaatsen van accessoires en de jaarlijkse vochtcontrole.

Verhuur

Wij beschikken ook over een hele verhuurvloot motorhomes. Je kan kiezen uit verschillende recente modellen die volledig voldoen aan jouw persoonlijke behoeftes. Rijd met Dicar naar de zon of de bergen voor een onvergetelijke vakantie zonder zorgen. Ook hier kan je rekenen op professioneel advies.

Shop

Als kers op de taart kan je in onze accessoire shop alles terugvinden wat je nodig hebt om rond te reizen of om je motorhome nog comfortabeler te maken. Ons assortiment bestaat uit meer dan 1000 accessoires.