De ruimste keuze aan mobilhomes in regio Oostende

Wil je de wereld ontdekken met je eigen mobilhome? Dicar garandeert de ruimste keuze aan mobilhomes in de omgeving van Oostende. Naast ons enorm assortiment aan motorhomes, specialiseren wij ons ook in campervans. Ontdek en ervaar alle mogelijkheden met eigen ogen in onze showroom gelegen op 25 minuten van Oostende. Wij werken samen met zeven streng geselecteerde merken, waardoor we campers hebben met elke mogelijke indeling en uit elke prijscategorie. Ook voor tweedehands Mobilhomes hebben we in de regio van Oostende het grootste aanbod, waaronder ook rollerteam, challenger, Mclouis, Benimar, Carthago en nog veel meer. Bekijk hier het huidige aanbod van tweedehands camperbussen in de omgeving van Oostende.

Klik hier om onze nieuwste modellen te bekijken

Wat maakt van Dicar dé specialist voor motorhomes in de regio van Oostende?

  • De grootste keuze aan de scherpste prijzen

Dicar ontwikkelde zich in België tot de grootste aanbieder van motorhomes. Door de sterke relatie met onze leveranciers hebben we, dankzij onze grote aankoopvolumes en betrouwbaarheid, de beste aankoopvoorwaarden bedongen. Daardoor kunnen we de klanten die bij ons kopen belonen met de scherpste prijs om de markt.

Kom langs in één van onze showrooms in de omgeving en Oostende en ontdek de talrijke keuzemogelijkheden. Onze experts begeleiden je graag persoonlijk met deskundig advies. Samen vinden we voor jou de ideale mobilhome.

  • Snelle levering gegarandeerd

Naast het grootste aanbod in Oostende en omgeving garanderen wij voor onze motorhomes uiterst korte levertermijnen zodat u zeker op vakantie kan vertrekken. We kunnen deze belofte maken omdat we rechtstreeks uit voorraad leveren. Tijdens je aankoop bepaal je wat voor je gewenste opties en accessoires zijn. Hierna komt je motorhome bij ons serviceteam terecht die de motorhome helemaal klaarstomen voor vertrek.

  • Eigen serviceatelier voor onderhoud en herstellingen

Dicar investeerde sterk in de uitbouw van een volledig uitgerust serviceatelier. Maar liefst dertig servicemedewerkers staan op elk moment voor je klaar in de buurt van Oostende om je camper piekfijn te onderhouden of te herstellen waar nodig. Op die manier houden we je camper voor een zeer lange levensduur in perfecte conditie.