Dicar & Goboony gaan samen een groot avontuur aan

 

Een win-win situatie

Wij hebben heuglijk nieuws: de Dicar familie is plots heel wat groter. We gaan een uitgebreide samenwerking aan met Goboony, het deelplatform voor campers. Veel particuliere huurders genieten van deze win-win situatie. Je beslist wanneer je zelf op vakantie wil gaan en welke periodes je jouw motorhome wil verhuren.

Jouw motorhome betaalt zichzelf praktisch af

Gemiddeld staat een camper 48 weken per jaar stil. Op Goboony kunnen kan je jouw motorhome aanbieden om te delen met andere reizigers en zo een aardige duit bij te verdienen. Op deze manier wordt jouw aankoop (gedeeltelijk) terugbetaald door huurinkomsten.

 

Reizen met de motorhome is nog nooit populairder geweest

Al jaren stijgt de interesse in motorhomes maar nu met Corona bereikt Goboony een nooit eerder geziene piek in de vraag naar campers. Tegenwoordig reserveren de meeste klanten dan ook al ruim op voorhand om er zeker van te zijn de gewenste motorhome voor hun reis te kunnen vastleggen. Vooral de Limited Editions van Dicar Motorhomes: McLouis Carat, McLouis Sovereign en de Benimar Cocoon zijn populaire modellen en worden vaak geboekt.

Heel wat voordelen in petto

Onze sector verjongt en we zien nu al dat het delen van motorhomes, om de kosten te drukken, duurzaam in het leven te staan en sneller van model te wisselen ingeburgerd geraakt. Geniet via Goboony dan ook van volgende voordelen:

• Verhuren via Goboony is volledig gratis
• Inclusief BA + tot € 120.000 omnium verzekering
• Het Goboony support team staat altijd voor je klaar
• Jij bepaalt zelf het huurtarief en de voorwaarden
• Je ontvangt als Dicar klant een gratis professionele fotoshoot van jouw motorhome met de code “DICAR”

Jouw motorhome aanbieden om te delen met andere reizigers

 

 

Welkom, Goboony!