Maar achter de schermen vindt nu dus geheim topoverleg plaats

Hoeveel honing, dat laat zich alleen nog uitdrukken met veel nullen: Boef heeft meer dan 400.000 abonees op YouTube, 700.000 op Instagram, en zag zijn album Slaaptekort 4,2 miljoen keer gestreamd worden in één dag.

Waar iedereen mee kan leven

Dinsdag heeft het gloednieuwe hotel 1898 The Post de deuren geopend op de bovenste twee verdiepingen van het Postgebouw op de Gentse Korenmarkt. Een mijlpaal, waardoor het enorme gebouw na moeilijke jaren eindelijk volledig ingevuld is. Ingebed in het hotel zit ook een prachtige cocktailbar, The Cobbler. Vernoemd naar een type cocktailshaker.

Droge weersdag, met zon en wolkenvelden

Al is The Cobbler niet uitsluitend een cocktailbar. ‘Vanaf 17.00 uur is het cocktailbar, maar je bent al welkom vanaf 07.00 uur. Je kan hier ontbijten (mits reservatie), ‘s middags een koffietje drinken en een taartje eten en vanaf 17.00 uur tot middernacht cocktails, wijn en biertjes drinken. ‘s Avonds zijn er ook tapas beschikbaar: kaas van het Hinkelspel, charcuterie van Dierendonck, burrata door Gentse Italianen gemaakt, sardientjes… Toegankelijke bar bites. ‘s Middags is er ook een kleine lunch, waar je per bord betaalt.’

Vrijdag geven de weerkaarten eerst regen aan

Een storing trekt donderdag vanaf de kust het land in richting Ardennen, met eerst regen en buien in het westen en noorden. In het zuidoosten zijn er aanvankelijk nog opklaringen. Maar in de namiddag kunnen de buien in het centrum en later ook het zuidoosten van het land hevig zijn en gepaard gaan met onweer. De maxima liggen tussen 21 graden aan zee en Hoog-België en 24 of 25 graden in de Kempen, zo meldt het KMI.